Opdracht

Hetty Combs is benaderbaar voor werk in opdracht.

Portret naar model

Voor portretten (afbeelding van het hoofd) wordt een kennismaking gepland. Van het onderwerp c.q. model worden schetsen gemaakt naar de realiteit, er worden foto’s gemaakt en er wordt een filmpje gemaakt. Op basis van deze voorstudie worden een aantal basisopzetten gemaakt van waaruit de kunstenaar keuzes maakt. Er worden een aantal afspraken gemaakt voor een zitting voor detailuitwerking van het portret. Afhankelijk van grootte en materiaal duurt het uitwerken van een portret gemiddeld een half jaar. De minimum afmeting van het doek is 30 x 30 cm.

Portret naar foto

Voor portretten naar foto worden afspraken gemaakt in een persoonlijk gesprek of telefonisch. De opdracht wordt via de email bevestigd. Het portret zal zoveel mogelijk een weergave zijn van de aangeleverde foto. Eventuele wensen van de opdrachtgever (vergroten, verkleinen, achtergrond aanpassen) worden van te voren besproken.

 Model

Voor model (afbeeldingen van hoofd + deel lichaam) wordt op dezelfde manier gewerkt als bij portret naar model. Vanwege de complexiteit neemt het schilderen van een model meer tijd dan een portret. De minimumafmeting is ook groter, namelijk 50 x 60 cm.

Overig

Alle onderwerpen zijn in principe in opdracht te vervaardigen. Hierover worden van te voren heldere afspraken gemaakt.

Prijzen

Zijn afhankelijk van formaat en onderwerp. Voorbeeld: een olieverfportret op linnen doek, 30 x 30 cm, betaalt u rond de € 250. Voor  model in olie op hetzelfde formaat betaalt u rond de € 450. Alle prijzen zijn ex 21% btw en exclusief lijst. Voor een exacte prijsopgave kunt u contact opnemen via deze link.