Workshops

Workshop Bloemen schilderen naar waarneming

Maak een schilderij van een prachtig boeket of van een enkele bloem. In het eerste deel van de workshop staan vorm en licht centraal. Er wordt een basis gelegd voor de compositie die in het tweede deel wordt uitgewerkt. Er wordt gewerkt met houtskool en met acrylverf. Deelnemers nemen zelf bloemen mee. De workshop duurt in totaal 3,5 uur en wordt op zaterdagen gegeven. Kosten: € 25 p.p. (ex. materiaal). Max. 8 deelnemers.

Aanmelden kan hier!

Workshop Klassiek Stilleven

In deze workshop wordt de basis gelegd voor een fraaie compositie in een traditionele sfeer. Hoe zit een klassiek stilleven in elkaar? Hoe blijft het boeien? De deelnemers gaan aan de slag met houtskool en acrylverf. De workshop duurt in totaal 3,5 uur en wordt op zaterdagen gegeven. Kosten: € 25 p.p. (ex. materiaal). Max. 8 deelnemers.

Aanmelden kan hier!

Workshop Portret

Geen mens is gelijk en geen kop is gelijk. Wat zijn de kenmerkende aspecten? In deze workshop leer je een goede basis op te zetten voor een portret. De deelnemers maken een zelfportret met houtskool en acrylverf. De workshop duurt in totaal 3,5 uur en wordt op zaterdagen gegeven. Kosten: € 25 p.p. (excl. materiaal). Start bij 5 deelnemers. Max. 10 deelnemers.

Aanmelden kan hier!

Workshop Model

De juiste verhoudingen op de juiste plek. In deze workshop werken we met een gekleed model in verschillende standen. Het hele lichaam wordt weergegeven en er wordt theorie aangeboden over anatomie. De workshop duurt in totaal 2,5 uur en wordt op zaterdagen gegeven. Kosten: € 25 p.p. (excl. materiaal). Start bij 5 deelnemers. Max. 10 deelnemers.

Aanmelden kan hier!

Workshop Vision Board 

Ik ga “op reis” en ik neem mee? Hoe ziet jouw toekomst eruit? Hoe bereik je je doel? Welke stap is de volgende? Door het maken van een Vision Board worden levens- en andere thema’s visueel in kaart gebracht en in een collage  verwerkt. De workshop duurt 2 uren en wordt op afspraak gegeven. Ook geschikt voor scholen en bedrijven. Minimaal 7 deelnemers. Kosten: € 25 p.p. (incl. materiaal). 

Aanmelden kan hier!